Nu blickar vi mot fotbolls VM

Norge och Finland var två länder som vi klev in i under förra året och nu fortsätter vår satsning i såväl öst som väst. Näst på tur står sajter för det stundande världsmästerskapet i fotboll.

Under 2021 lanserade vi sajter för såväl hockey VM som fotbolls EM i både Finland och Norge. Efter ett lyckat första år kan vi nu presentera två helt nya sajter för ländernas fotbollsfantaster. Dessa med stort fokus på fotbolls Vm 2022, som går av stapeln i Qatar mellan 21 november och 18 december.

Både Norge och Finland slutade trea i sina respektive kvalgrupper och kunde därmed inte fullborda sina resor till Qatar. Men trots att varken den finska eller norska landslaget lyckades kvalificera sig till turneringen så bör intresset för turneringen, precis som här hemma i Sverige, trots detta vara stort.

För Finland är Jalkapallon-mm.fi vår satsning för turneringen, där de finska fotbollsfansen kan följa allt som har med mästerskapet att göra. Förutom att ta del av information som spelschema, tabeller och resultat kan man hitta ett nyhetsflöde för allt som sker relaterat till världsmästerskapet. För den som vill följa matcherna i realtid kommer turneringen att sändas i TV av Yle.

Den norska publiken kommer i sin tur kunna ta del av liknande information på Fotball-vm.com. Dock behöver inget av lagen vänta alltför länge innan deras landslag får en ny chans att ta sig till ett världsmästerskap. Såväl Finland som Norge har fortfarande chansen att kvalificera sig till damernas VM som ligger runt hörnet nästa sommar.