Hockey VM nu även på finska och norska marknaden

Om tre veckor inleds världsmästerskapet i ishockey, som den här gången kommer att avgöras i Lettlands huvudstad Riga. Vi på Sportnyhet Sverige har under många år bevakat mästerskapet på VMhockey.se och har i och med detta valt att lansera VM-sajter på två ytterligare marknaden.

Jääkiekon-MM är vår finska sajt som huvudsakligen fokuserar sin bevakning till det finska landslaget och deras VM-resa. Finland går in i årets mästerskap som regerande mästare och intresset för turneringen bör därmed vara mycket stort, speciellt i och med pandemin som gjort att det gått två år sedan turneringen senast spelades. De finska lejonen ses som Sveriges ärkefienden i hockeyvärlden och förhoppningsvis kan vi få se en kamp mellan lagen i slutspelet.

För att nå ut till den norska publiken har vi dessutom startat upp Ishockey-vm.com, där vi precis som på den andra sajterna presenterar allt ifrån spelscheman och tabeller, till nyheter och aktuella odds. Norges hockeylandslag brukar oftast hamna i tabellens mitt och det blir därmed otroligt spännande att se om de kan gå hela vägen till slutspelet.